Ajutor pentru motanul Lord

  • Home
  • Ajutor pentru motanul Lord

Ajutor pentru motanul Lord Pagina dedicata ajutorarii unui animalut aflat in nevoie!

22/08/2024
21/08/2024
20/08/2024

Sa fii bun nu costa așa mult!
Hrănește un animal.

20/08/2024

🐾ASPA🐾
Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor

12/08/2024
05/08/2024

Am primit rezultatele biopsiei Juliei. Veștile nu sunt bune deloc. A trecut printr-o mastectomie, a fost înlăturat întreg lanțul mamar pentru că avea o formațiune aderentă care s-a dovedit a fi malignă. Din păcate, vârsta înaintată este un factor și totodată faptul că nu a fost sterilizată la timp. Deși a fost preluată direct sterilizată din stradă, cel mai probabil a fost sterilizată la maturitate, iar idealul pentru a evita aceste boli crunte este să fie sterilizate înainte de 6 luni, astfel șansele de cancer mamar scad aproape integral.

Julia se simte bine acum, dar va necesita radiografii lunare pentru a verifica potențiale metastaze, întrucât celulele canceroase au trecut deja la nivel sistemic (în sânge) și ne așteptăm la metastaze pulmonare, cel puțin, în perioada următoare. Șansele ei de adopție sunt acum aproape imposibile, dar dacă cineva vede această postare și dorește să-i ofere iubire și atenție în ultimele luni sau poate ani (câți, nu știm), de viață, noi ne-am bucura enorm și desigur că îi asigurăm toate cheltuielile medicale pe parcursul vieții.

Alternativa este s-o trecem prin chimioterapie, ceea ce ar însemna că oricât mai are din viață și-o va petrece în cabinetul veterinar săptămânal, cu dureri și disconfort, asta dacă va suporta tratamentele. Aici nu mai este vorba de bani, pentru că am face tot posibilul dacă acestea i-ar reda șansa la o viață lungă și confortabilă. Însă Julia a trăit ani buni pe străzi, estimăm noi vreo 10, și merită liniște și multă iubire în timpul ce i-a rămas.

Nota ei de plată la Praxis încă nu este achitată pentru că au fost mereu alte priorități, și însumează 2145 lei, deci orice contribuție este mai mult decât binevenită și apreciată ca să ne mai eliberăm de datorii.

ASOCIAȚIA CATS ON FIRE

📍Banca Transilvania
RON: RO45BTRLRONCRT0664233701
EUR: RO92BTRLEURCRT0664233701
📍ING: RO82 INGB 0000 9999 1479 4263
📍Paypal: https://www.paypal.me/catsonfirero
📍Revolut: https://revolut.me/catsonfire

30/07/2024
24/07/2024

Semneză acum pentru protejarea pădurilor din Carpați, cel mai important refugiu al vieții sălbatice din Europa!

20/07/2024
14/07/2024
13/07/2024
16/11/2022

🐶🐶🐶 Dăm startul campaniei de identificare prin microcip, înregistrare în RECS și sterilizare gratuită pentru 5.000 de câini cu deținător, a Primăria Municipiului Bucureşti prin ASPA.
👍 Pentru programări sunați la 0743.204.942, luni - vineri, 09:00 - 16:00.

Colaborăm în premieră pentru București cu clinici veterinare mobile. Campania se va derula pe o perioadă de 24 de luni, timp în care clinicile veterinare mobile își vor schimba poziția pentru a acoperi toate sectoarele Capitalei și pentru a ajunge în zonele cu comunități mari de câini cu deținător. De asemenea, aceste clinici veterinare mobile vor face numai sterilizări de câini cât timp vor staționa în zonele în care locuiți, asta înseamnă o capacitate crescută de a realiza sterilizări.
Anul acesta suntem în sectoarele 3, 5 și 6, urmând ca de la începutul anului viitor să ne mutăm în celelalte sectoare.

👉 Astăzi incepem și campania de informare. Echipe mixte formate din angajați ASPA, ai Primăriei Municipiului București, ai Poliției Locale a Municipiului București, ai Poliției Locale Sector 3 și Sector 6, ai Serviciului pentru Protecția Animalelor din cadrul Poliției Capitalei și voluntari Proedus se vor afla în această săptămână în zonele Industriilor din sectorul 3 și Giulești din sectorul 6 pentru a discuta cu cetățenii și a le aduce la cunoștință cm pot intra în legalitate, microcipând și sterilizând gratuit câinele, în cadrul campaniei ASPA.

❗ Identificarea prin microcip, înregistrarea în Registrul de Evidență a Câinilor cu Stăpân (RECS) și sterilizarea câinilor de rasă comună sunt obligatorii prin OUG 155/2001 și HG 1059/2013, cu modificările și completările ulterioare, din 2014. Pentru nerespectarea acestor obligații legislația prevede amenzi cuprinse între 5.000 și 10.000 lei.

22/08/2022
27/07/2022

Semnează ICE pentru a pune capăt testării pe animale în UE și pentru a opri suferința câinilor, pisicilor, maimuțelor și a altor animale. Viitorul experimentelor nu include folosirea animalelor.

Este mare nevoie de donatii, in hrana sau bani, pentru ca acesti catelusi sa nu ajunga in adapostul public din Galati.Il...
04/06/2022

Este mare nevoie de donatii, in hrana sau bani, pentru ca acesti catelusi sa nu ajunga in adapostul public din Galati.
Il cunosc personal pe Sorin, e un tanar remarcabil care a adunat aceste animalute comunitare/abandonate prin comunele de pe langa Galati, creandu-le un minimum de conditii pe terenul lui, le-a sterilizat/castrat si incearca sa le ofere macar strictul necesar.
Pentru mai multe detalii, puteti lasa mesaj privat pe contul Salvam Animalele Galati sau ii puteti scrie lui Sorin Jiglău in privat.
Orice distribuire a acestui mesaj ajuta foarte mult, dar ajuta mai ales donatiile, in hrana sau bani, oricat ar fi de mici.
Multumim, in numele animalutelor ingrijite de Sorin!
Distribuiti, va rugam!!!

21/03/2022
30/12/2021

Deși focurile de artificii nu se aud doar în noaptea de Revelion, acesta este cu siguranță momentul care, pe lângă trecerea în noul an, marchează și majoritatea consecințelor neplăcute.

Tradiția este unul din argumentele principale invocate în discuția despre focurile de artificii. Și, deși suntem de acord că tradiția este un lucru puternic, ne simțim nevoiți să expunem faptul că tradiția merită dusă mai departe atâta vreme cât nu provoacă suferință altor ființe.

Ceea ce în cazul bucuriei și distracției artificiilor, nu este valabil. Acestea provoacă multă suferință, daune pe mai multe planuri și pe termen mai lung decât cele 30-40 de minute în care "îndepărtăm spiritele rele" (pentru că da, aceasta este motivația din spatele tradiției focurilor de artificii).

Depinde de fiecare dintre noi cm interpretam fiecare început sau sfârșit, în ce alegem sau nu să credem, să ducem mai departe. V-am ruga doar să aveți în vedere că unele bucurii nu sunt atât de nevinovate pe cât ați crede și nu este nicio întrecere sau rușine să fiți altfel decât prietenii sau vecinii care poate nu sunt atât de informați sau empatici ca dumneavoastră.

Vă dorim un an nou cât mai bun, un an în care fericirea unora dintre noi să nu însemne suferința altora.

La multi ani!

Ps. Un articol pe larg despre impactul extrem de nociv al artificiilor asupra păsărilor îl puteți citi pe pagina partenerilor noștri de la Societatea Ornitologica Romana: https://www.sor.ro/artificiile-o-bucurie-pentru-noi-un-mare-pericol-pentru-animale/?fbclid=IwAR2rosiklTHqLzVX_y6IRZO54BCk2wNL6yOOUsmZ_kNktyrtjJkLh_Kntnc

05/12/2021
27/10/2021

În acest moment, în centrele ASPA, există un număr foarte mare de pui, peste 150 de căței pui.
Acești căței sunt imunizați, sunt sănătoși și au nevoie de adopții urgente.

Iarna se apropie iar condițiile din adăpost nu sunt potrivite pentru cățeii pui.
Cățeii, ca și copiii, se îmbolnăvesc mai ușor.

Vă prezentăm 18 căței pui de la centrul de adopții ASPA Mihăilești care în timpul ședinței foto au exprimat stări diferite.
Vă invităm să urmăriți albumul, dar mai ales SĂ-I ADOPTAȚI!

Cățeii sunt ca și noi, oamenii!
Sunt când visători, când temători, îngrijorați sau mai greu de îngrijorat.
Sunt când veseli, când somnoroși, resemnați sau ștrengari.

Cățeii din acest album pot fi adoptați sunând la 0741817857.
Adoptă un cățel de la ASPA!

23/08/2021

7,71 lei ...
Începând de azi după amiază, nu mai putem duce pisicile la tratament.
Smarandica trebuia dusă la perfuzie ... 😢 pentru insuficienta renala.
Trebuie mâncare pentru 125 de pisici aflate în îngrijire 😢
Se prăbușește doar o "lume" a pisicilor ...

🐈‍⬛🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛🐈

FACETI O DONATIE, UN GEST FRUMOS SI FOARTE UTIL PISICUTELOR !!!

Va multumesc sute de pisicute care au nevoie de mancarica !

❗♥️🐈 Ajutati-ne sa rezistam 🐈♥️ ❗
🙏Sa facem fapte bune impreuna !🙏
🆘🚑♥️🐈♥️🚑🆘

❤️❤️❤️❤️❤️
HELP CATS !
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘
💉🐈💉🐈💉🐈💉🐈💉
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘
😥😥😥😥😥😥😥😥😥
🚑🆘💉❤️🐈❤️💉🆘🚑

SUTE DE PISICI, OAMENI MICI, au nevoie să le ajutați cu o mica donație pentru mancarica, tratamente, consumabile pentru curățenie :
❤️🐈❤️
Click aici pentru modalitățile în care puteți să le ajutați ...
Donații în bani, mâncare, peleți, etc ...
---->❤️ https://www.facebook.com/303986303125948/posts/1451327488391818/

16/08/2021

De cititi si de distribuit! Cateva reguli de aur despre ingrijirea corecta a pisicilor si comportamentul felin:

1. Pisicile trebuie sterilizate la varsta de 5/6 luni femelele, 11 luni/ 1 an masculii. E un mit prost si gresit ca trebuie sa faca un rand de pui. Lasand la o parte ca Romania e plina de pisici si pui ai nimanui care mor pe strazi, din punct de vedere medical, sterilizarea este benefica pt santatatea ei. O pisica nesterilizata risca sa faca oricand piometru sau cancer mamar. Sa va mai spun ca actul in sine de reproducere a pisicilor este f dureros? Si ca sarcina este extrem de stresanta pt ele? Deci, de ce ati dori ca pisica voastra sa treaca prin asa ceva?

2. Pisicile sunt fiinte pt care mediul cel mai potrivit este casa lor, ele sunt f atasate de mediul lor si de ceea ce stiu ele, nu le plac plimbarile si schimbarile. Ca atare:

- Pisicile nu trebuie luate cu voi in concefiu, vacante. Cel mai indicat este sa ramana acasa si sa vina cineva sa le hraneasca. Stresul de pe drum si din noua locatie, sunt infinit mai mari decat de a ramane singure in mediul lor.
- Pensiunile sunt de evitat si ele pt ca implica automat o schimbare, loc nou, mirosuri noi, pisici multe, chiar daca pisica sta singura intr-o camera, simte mirosurile pisicilor “vecine” sau ale celor care au stat inainte. Un stres ingrozitor pt ele.

3. Pisicile nu se plimba in lesa! Nu sunt catei! Nu le place, nu le trebuie. Un zgomot puternic, un miros pe care nu il repereaza, un caine etc, toti acesti stimuli le destabilizeaza complet si in acel moment, singurul lucru pe care il vor face este sa scape din raza acelui factor de stres. Si cm altfel, vor face acest lucru, decat fugind si credeti-ma, nu puteti retine o pisica care se transforma radical din pisica pe care o stiati intr-o pisica, pe care nu o puteti controla. Se va smulge din ham/lesa si va fugi.
Cele mai multe pisici nu se mai gasesc d**a ce sunt pierdute. Singurul mod corect de a transporta o pisica dintr-un loc in altul, cm ar fi de acasa la cabinetul veterinar este in cusca de transport.

4. Pisicile nu trebuie lasate sa se plimbe in curtea casei sau in fata blocului. Vor ajunge in strada si vor fi calcate de masini, muscate de caini, otravite, batute, omorate! E facebookul plinul de nenorocirile care se intampla pisicutelor din cauza asa zisei libertati a pisicilor! Mediul din interior este cel mai potrivit pt o viata fara probleme. Daca locuiti la curte si doriti sa aiba acces afara dar sa fie in siguranta, creati-i un spatiu de tip “voliera”.

5. Pisicilor nu le place sa fie spalate si nici nu au nevoie. Singura baie cu sens e cea de la preluare/ salvare din strada sau daca au anumite micoze care se pot trata cu sampon special. Altfel, spalatul nu se justifica.

6. Nu trebuie lasate la geam / pe balcon decat daca balconul este inchis si geamurile sunt asigurate cu plase de protectie (a nu se intelege plase de tantari). Sunt solutii de a asigura geamurile corespunzator cu plasa de metal si holtsuruburi din magazinele de profil gen Hornbach. De asemenea, sunt firme specializate care confectioneaza astfel de plase de protectie. Mii si mii de pisici isi gasesc sfarsitul sau raman paralizate sau cu sechele pt ca f putini oameni acorda atentie acestui aspect al sigurantei geamurilor. Atentie, nici geamul deschis pe sistemul rabatat nu este sigur, din contra pt ca raman blocate in acea deschizatura si mor!

7. Pisicile nu trebuie hranite cu hrana de oameni sau cu hrana pt pisici de proasta calitate. Cu cat pretul e mai mic, cu atat hrana e mai proasta, acest lucru creandu-le mari probleme de sanatate pe termen mediu si lung. Asadar in loc sa dati bani mai multi pt o hrana corecta si automat pt sanatatea ei, veti ajunge sa dati bani la veterinari, deci cheltuiala plus suferinta inutila provocata pisicutei. Atentie la alimentele de oameni care le pot fi extrem de daunatoare: ciocolata, strugurii, ceapa, usturoiul sunt cateva dintre ele. Laptele dulce nu este tolerat de pisici, e doar un mit ca le face bine. Cautati pe google si veti gasi mai multe.

8. Nu alegeti medicul veterinar pe considerentul “sa fie cat mai aproape de casa”. Din pacate, multi medici veterinari nu sunt ceea ce trebuie, ori nu stiu meserie, ori sunt nepasatori, ori ii intereseaza doar banii ori toate la un loc. Cautati reviewuri, intrebati si informati-va inainte sa alegeti medicul veterinar. Si inca ceva aici: nu le tratati d**a ureche si d**a ce va spune vecinul, prietenul sau punand intrebari pe grupurile de facebook, mergeti cu ele la medicul veterinar la cel mai mic semn de apatie sau de lipsa poftei de mancare. Pisicile sunt animalute care duc boala pe picioare si de multe ori se manifesta cand e deja prea tarzju si atunci se destabilizeaza f repede. De aceea e important sa mergeti cu ele la medic din pripa.

9. Atentie la plantele din casa. Sunt f multe plante care sunt toxice / otravitoare. Multe pisicute si-au gasit sfarsitul. Cautati pe google si veti gasi liste intregi de plante care le otravesc si le omoara daca inghit o bucatica.

10. Sumar de final. Pt a avea o pisica fericita, linistita, sanatoasa, o veti steriliza la varsta potrivita, o veti tine doar in casa, o hraniti cu hrana de calitate, nu o luati in concedii, nu o duceti la pensiuni, nu o plimbati in lesa, nu ii dati acces in curtea casei sau in curtea blocului, asigurati corespunzator geamurile cu plase de metal, nu o spalati decat ocazional, sunteti atenti cu plantele pe care le aveti in casa si alegeti cu grija medicul veterinar. Respectand regulile acestea, aveti toate sansele sa va bucurati de pisicuta voastra 15-18 ani. Si noi mai avem un moto: pt fericire pisiceasca maxima, adoptati doua pisicute si nu una, pt ca demontam inca un mit. Pisicutele nu sunt solitare, ci fiinte sociale, care au nevoie si de companion felin, nu doar de om. Sunt exceptie pisicile care sunt independente si solitare.

Acest ghid vine in urma unei experiente de zece ani de salvat si ingrijit multe sute de pisici prin informare, invatare si observatie directa. Daca mi-a scapat ceva, puteti adauga, dar cele 10 puncte de mai sus sunt valide.

E de la sine inteles ca atunci cand cautam familii adoptive pt pisicutele noastre, ii dorim practic pe acei oameni care inteleg si aplica ce am expus mai sus.

Seara buna si aveti grija de voi si de pisicutele voastre.

www.adoptii-animale-hope.org

07/08/2021

Campanie GRATUITĂ de sterilizare/castrare a câinilor și pisicilor cu sau fără stăpân!

📌 DUMBRĂVEȘTI (Prahova) - 13 și 14 AUGUST
* În incinta bazei sportive

Aproximativ 120 locuri alocate!

0730585088 sau 0784277932 pentru mai multe informații.

Campania este organizată cu sprijinul Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST - SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare și al primăriei Dumbrăvești, în special al domnului primar Dorin Răducanu.

Fii responsabil, STERILIZEAZĂ ‼️‼️‼️

➡️Beneficiile sterilizării:

♀️La femele - elimină sarcinile nedorite, previne cancerul mamar, ovarian, uterin, precum și piometrul (infecție la nivelul uterului), toate putând fi fatale.
Previne lactația falsă care cauzează probleme de sănătate și comportament.
Femela nu mai intră în călduri, ceea ce elimină neplăcerile legate de igienă și stresul de a o păzi de masculi.

♂️La masculi - reduce urinatul ca mod de marcare al teritoriului, previne apariția cancerului de prostată și al altor afecțiuni la nivelul sistemului reproducător, previne agitația și vagabondajul, reduce agresivitatea dintre masculi determinată de competiția pentru femele.

MITURI:

❌ "Se îngrașă după sterilizare! “

FALS! Obezitatea este determinată de o dietă neadecvată, plus lipsa activității.
Animalul nu se îngrașă dacă îi oferi o îngrijire corespunzătoare.

❌ "NU MAI PĂZEȘTE!!“ / “NU MAI PRINDE ȘOARECI!!“

FALS! Activitățile obișnuite nu țin de schimbările hormonale. Animalul își va relua activitatea normală.

❌ "TREBUIE SĂ AIBĂ UN RÂND DE PUI!"

FALS! Cu fiecare gestație, unui animal îi crește riscul de a face cancer, cu până la 8%!
Femelele pot fi sterilizate începând cu vârsta de 5 luni, iar masculii, începând cu vârsta de 7 luni.

❌ "SCRIE ÎN CARNET CĂ E DE RASĂ!“
FALS! În fața legii, orice câine fără pedigree este considerat metis/câine de rasă comună și nu are drept de montă.

❌ "Îi răpesc bucuria de a fi mamă!" /
"Îi iau plăcerea de a fi bărbat!"

FALS! Câinii și pisicile nu au "dorințe" ori "plăceri", ci se reproduc din instinct. Pentru cele mai multe femele, sarcina produce un disconfort psihic și fizic, iar pentru masculi, prezența unei femele în călduri este stresantă și îi agită.

❌ "Voi dona puii, nu îi dau pe stradă!"

GREȘIT! Chiar dacă puii sunt donați, nu există garanția că nu vor avea la rândul lor pui care vor fi abandonați! Nu are nimeni control asupra tuturor generațiilor ce vor urma.
Responsabilitatea nu se termină cu prima generație!
În plus, cu fiecare naștere permisă, luăm șansă animalelor străzii, ori animalelor înghesuite în adăposturile groazei, de a avea vreodată o familie!
Generarea de pui rezultați din indiferența proprietarilor, denotă egoism și lipsa educației acestora!

❌ "Vreau un pui de la animalul meu!"
Greșit! Toate animalele sunt frumoase și deosebite! Acesta nu este un motiv să împerechem animale doar pentru a avea un urmaș, având în vedere situația dezastruoasă a animalelor fără stăpân din țara noastră!

Fii responsabil‼️‼️‼️
STERILIZEAZĂ‼️‼️‼️

🦮* Cățelele pot avea până la 2 rânduri de pui pe an, cu o medie de 5-7 pui la fiecare sarcină, începând cu vârsta de aproximativ 5 luni.

🐈* Pisicile pot avea până la 3 rânduri de pui pe an, cu o medie între 4-6 pui, la fiecare sarcină, începând cu vârsta de aproximativ 4 luni.

În scurt timp, puii lor sunt capabili de împerechere, ceea ce duce rapid la creșterea numărului animalelor abandonate.

🔴 Legea 258/2013, OBLIGĂ deținătorii de animale fără pedigree, să le sterilizeze.
Cei ce nu respectă dispozițiile legale, pot fi sancționați cu amenzi între 5.000-10.000 lei.

*Orice animal aparent de rasă, ce nu posedă certificat eliberat de Asociația Chinologică Română, este considerat metis, și este obligatorie castrarea lui!

Motanul Lord a fost astazi internat la clinica Praxis Vetlife, i-a fost curatat nasul, iar simpla consultatie a fost com...
05/04/2020

Motanul Lord a fost astazi internat la clinica Praxis Vetlife, i-a fost curatat nasul, iar simpla consultatie a fost complicata, deoarece opune rezistenta si este agresiv, fiind nevoie de 3 persoane pentru a il imobiliza, chiar si de putin anestezic...
Din pacate, este extrem de racit, are probabil un streptococ betahemolitic in gura si o sa fie operat in cursul zilei pentru a i se extirpa cativa dinti, iar tratamentul o sa fie intensiv (i se administreaza deja antibiotice, vitamine, antiinflamatoare, toate injectabile), de lunga durata si costisitor...vestea buna e ca are apetit.
Daca doriti sa il ajutati pe Lord sa invinga boala, puteti dona direct la cabinetul Praxis Vetlife, unde il si puteti vizita sau in contul cabinetului RO92OTPV0000000002316635.
Va rog sa distribuiti, e mare nevoie de donatii!
Multumesc!

Buna ziua!Am creat aceasta pagina din dorinta de a ajuta un motan comunitar bolnav, care-si face veacul pe la bloc, sa p...
04/04/2020

Buna ziua!
Am creat aceasta pagina din dorinta de a ajuta un motan comunitar bolnav, care-si face veacul pe la bloc, sa primeasca tratamentul necesar si sa duca, din nou, o viata demna de o felina adulta.
Din pacate pentru el, motanelul Lord s-a imbolnavit foarte tare, este extrem de racit la plamani, abia mai poate respira de mucozitatile verzi care ii acopera efectiv nasul (asa cm se poate vedea si in poze), iar eu cred ca are si o bacterie in gura, deoarece tine mereu limbuta afara si pare ca are gura inflamata pe interior.
Din pacate, desi ma ocup de peste 10 ani de pisicutele comunitare de la blocul meu si de la blocurile vecine, plus de alte pisicute si diversi catelusi gasiti pe strazi (cei care ma cunosc personal, stiu), in acest moment nu imi mai permit sa suport si costurile generate de tratamentul lui Lord, fiind deja restanta cu plata altor tratamente/sterilizari/castrari la diverse cabinete veterinare, care au acceptat sa ma pasuiasca putin cu datoriile.
Astfel, daca puteti dona o suma oricat de mica pentru Lord, mi-ar fi de mare ajutor, deoarece de maine, 05.04.2020, il voi interna la cabinetul veterinar Praxis Vetlife, cu care colaborez de multi ani si unde sunt niste preturi decente pentru Bucuresti, iar medicii veterinari sunt de toata isprava.
Pentru a nu plana nicio suspiciune asupra cazului prezentat, am luat decizia ca donatiile sa fie virate direct in contul cabinetului Praxis Vetlife, respectiv RO92OTPV0000000002316835, cu rugamintea de a imi lasa si mie, pe pagina, o informare privind donatia.
De asemenea, cazul va putea fi verificat incepand de maine la cabinetul Praxis Vetlife, deci il veti putea vizita pe Lord la cabinet (sper sa nu va speriati, dar tocmai pentru ca e intr-o stare asa de grava, l-am putut prinde), donatii putandu-se face si direct la cabinet, de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00 si sambata si duminica intre orele 10:00-14:00.
Va multumesc mult si va rog sa distribuiti acest mesaj, pentru ca Lord sa aiba o sansa la viata!

Address


Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Ajutor pentru motanul Lord posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Ajutor pentru motanul Lord:

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Contact The Business
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Pet Store/pet Service?

Share