طوطی

طوطی فروش طوطی:.......... در این صفحه به همه ایرانیان سراسر جهان طوطی فروخته می شود

11/08/2014

باهاشون بگید و بخندید، طوطیها از سر و کولتان بالا می روند

16/06/2013

طوطی طرفدار رییس جمهور جدید

16/06/2013

طوطی عصبانی

16/06/2013

طوطی مهربان

16/06/2013

آناناس طوطی!!!

16/06/2013

آلارم برای محافظت بیشتر از طوطی

16/06/2013

در طبیعت وحشی پرندگان اصلی ترین دغدغه را دارند:محافظت از خود در برابر درندگان.یک پرنده بیمار یا مجروح اولین هدف درندگان می باشد.به همین خاطر آن ها یاد گرفته اند چگونه بیماری اشان را مخفی کنند.اما هنگامی که پرنده نشانه هایی از بیماری را بروز می دهد به این معنی است که او واقعا بیمار است و بیماری در مرحله حادی می باشد.تشخیص بیماری ها قبل از این که تبدیل به یک بیماری جدی یا منجر به مرگ شود ، بسیار حائز اهمیت است.خیلی وقت ها شنیده ام که پرندگان به طور اتفاقی مرده اند.صاحبان آنها هیچ چیزی راجع به بیماری ها نمی دانستند.خیلی مهمه که رفتار های معمولی طوطی خود را به خوبی بشناسید و بدانید بنابراین به سرعت متوجه رفتارهای غیر عادی و متفاوت در طوطی خود خواهید شد.همچنین مهمه که هر روز غلظت و رنگ مدفوع پرنده را چک کنید بنابراین به سرعت متوجه هرگونه تغییری خواهید شد.در اینجا شما را با برخی تغییرات آشنا می کنم.

تغییر در رفتار:اگه یه پرنده بازیگوش برای مدتی نسبت به سرگرمی هاش و وسائلش بی تفاوت بشه می تونه نشانی از بیماری باشه.

تغییر در غلظت مدفوع:اگر مدفوع طبیعی طوطی که سبز رنگ است وکمی سفیدی در اطراف آن وجود دارد ناگهان بدون هیچ دلیلی سیاه یا آبکی تر شد ،نشانی از بیماری است.به خاطر داشته باشید که رژیم غذایی می تواند باعث تغییر رنگ در مدفوع طوطی شود.بنابراین باید بدانید در حالت عادی و زمانیکه طوطی شما سالم است مدفوعش چه شکلی می باشد.

تغییر در ظاهر پرنده:زمانی است که چشم های پرنده حالتی خسته دارند و پرنده بیشتر از قبل پف می کند و بی حوصله است.

تغییر در فعالیت های پرنده:اگر پرنده شما نسبت به قبل بیشتر می خوابه یا فعالیتش کمتر شده می تونه نشانی از بیماری باشه.اگر پرنده شما برای مدتی طولانی کف قفس می خوابه یا پف می کنه ،این عمل می تونه زمینه را برای پیشرفت بیماری محیا کنه.

خونریزی:همیشه خودتون رو برای خونریزی ناگهانی آماده کنید.محصولات و داروهایی وجود دارد که می توانند جلوی خونریزی را بگیرند.اما حتی اگه جلوی خونریزی را گرفتید حتما به دامپزشک مراجعه کنید.

تماس با گربه ها:اگر گربه ای با طوطی شما تماس پیدا کند حتی اگه خراشی روی پوست ایجاد نکرد،سریعا به دامپزشک مراجعه کنید.گربه ها در حالت عادی باکتری دارند که منجر به مرگ پرنده می شود(اضافه در مورد گربه های خانگی اطلاعی ندارم).

اگر طوطی شما این علائم را داشت هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید یک روز تاخیر می تواند تفاوت بین مرگ و زندگی باشد

16/06/2013

طوطی باهوش

16/06/2013

بیماریهای قابل انتقال از طوطی به انسان(دوستداران صفحه ی طوطی،تا حالا فکر کردین طوطی خوشگلتون میتونه مریضتون بکنه؟)
بیماری مهمی که میتواند از پرندگان این خانواده به انسان منتقل شود ، بیماری پسیکاتوز است . سایر بیماریهای مشترک که انتقال کمتری به انسان دارند عبارتند از : سالمونلوز ، پاستورلوز ، سل و آسپرژیلوز
پسیکاتوز :
این بیماری در سراسر جهان گزارش شده است . عامل بیماری کلامیدیاپسیتاسی است . ممکن است پرنده بیش از اینکه تحت استرس نشانه های بیماری را نشان دهد ، مدتها حامل ارگانیسم باشد. در صورت امکان بهتر است پرنده پس از خرید ، مورد آزمایش قرار بگیرد . ارگانیسم در ترشحات دهان ، بینی و مدفوع وجود دارد و انتقال از طریق تماس مستقیم و آیروسل ها صورت میگیرد .
نشانه های بالینی متغیر هستند و به سیستم و اندام درگیر ، حدت ارگانیسم و وضعیت ایمنی میزبان بستگی دارد . پرندگان جوان نسبت به عفونت حساستر هستند . نشانه ها به طور کلی شامل کاهش وزن ، بی حالی ، افسردگی ، بی اشتهایی ، اسهال سبز تا خونی و گاهی اوقات نشانه های تنفسی ، تورم ملتحمه و آبریزش از چشم و بینی میباشد .
این بیماری در انسان پنومونی آتیپیک ایجاد میکند .تشخیص از طریق جدا کردن عامل از طریق کشت سلولی یا جنین جوجه و سرولوژی انجام پذیر است .
درمان بیماری شامل استفاده از آنتی بیوتیک های خانواده تتراسایکلین برای مدت یک ماه میباشد .
سالمونلوز :
به عفونت ایجاد شده به وسیله باکتریهای جنس سالمونلا اظلاق میشود . این عفونت شایع است و اغلب گونه ها در هر سن به آن مبتلا میشوند. با این حال شکل حاد بیماری در پرندگان جوان ، تحت استرس و دارای تغذیه ضعیف بیشتر روی میدهد . کاسکو به سالمونلوز حساس است . انتقال بیماری به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم ( خوردن غذای آلوده ) روی میدهد . عفونتهای مزمن میتوانند با جایگزین شدن باکتری در مفاصل و ایجاد درد ، سختی حرکت یا تورم و ضعف همراه باشند.
تشخیص بیماری با جدا کردن باکتری از مدفوع یا خون پرنده مبتلا صورت میگیرد . درمان با استفاده از آنتی بیوتیک خوراکی یا تزربقی انجام میشود . داروی انروفلوکساسین و کلرامفنیکل برای این منظور مناسب هستند .

16/06/2013

طوطی شما از این بیماریها داره؟

19/05/2013

.................................حكايت طوطي و بقال.....................
بود بقالي و او را طوطي اي..................بي نوا بي سروپا طوطي اي
بد ادب بود و بسي بي تربيت...............صاحبش را گفت بايد تسليت
فحش ميباريد او را از دهان..............حرف بد ميزد به پيش اين و آن
گفتم اي طوطي بكن قدري سكوت.....حرفهايي ميزني چون لات ولوت
طوطي اين قصه گفتا اي فتا..............من نكردم ذره اي اصلا خطا
صاحب من سابقا راننده بود................مدتي پشت كلاچ و دنده بود
فحش مي داد از شمال واز جنوب.................از طلوع صبح تا وقت غروب
آنجه ميبيني از او آموختم................اين چنين در آتش او سوختم
گفتم اي طوطي بيا و بعداز اين............باش با شخصيت و خوب ومتين
حرفهاي ناب وتهراني مزن!...................طعنه هاي چاله ميداني مزن
خنده اي كرد و گفت آنچنين..........که جاي حرف اونهادم ......نقطه چين!
________________________________________________
با اجازه شادروان "عمران صلاحي" فقط بیت آخر را تغییر دادم و بیتهایی رو حذف کردم که بتونم از شرمندگیتون در بیام

02/03/2012

Timeline Photos

06/02/2012

طوطی

04/02/2012

طوطی در نقش اسب و میمون سوارکار

04/02/2012

طوطی ها و گربه ها، خیلی وقتا با هم دوست میشن

03/02/2012

سال هاست طوطی ها و طوطی سانان از جمله حیوانات پر طرفدار برای نگهداری در خانه هستن.پاراکیت های آسیایی را در زمان اسکندر کبیر به اروپا آوردند و پاراکیت الکساندرین رو هم از روی این پادشاه نامگذاری کردن.زمانی کاوشگران و بازرگانان دنیا را فتح می کردن ،ملوانان و مسافرانی که به آفریقا ، آسیا و آمریکا سفر می کردن و انواع متنوعی از طوطی سانان را با خود آوردن.پس از آن کاکادو ها (کوکاتو)،پاراکیت ها و لوری کیت های استرالیایی رو اوردن و به سرعت بین مردم محبوبیت یافتن.پرهای رنگی،طول عمر و بیش از همه اینها، توانایی طوطی ها برای تقلید صداهای اطرافشان ،بازار مستعدی را برای حضورشان در خانه فراهم کرد.خیلی از انواع طوطی بودن که بخاطر شکار بی رویه نسلشون منقرض شده

03/02/2012

همیشه خودتون رو برای خونریزی ناگهانی آماده کنین.محصولات و داروهایی وجود داره که می توانه جلوی خونریزی را بگیره.اما حتی اگه جلوی خونریزی را گرفتین حتما به دامپزشک مراجعه کنین.

03/02/2012

حواستون به گربه ها باشه که دور و ور طوطی یا کاسکوی شما نیان....اگر گربه ای با طوطی شما تماس پیدا کند حتی اگه خراشی روی پوست ایجاد نکرد،سریعا به دامپزشک مراجعه کنید.گربه ها در حالت عادی باکتری دارند که منجر به مرگ پرنده می شود.
اگر طوطی شما کمترین علائم را هم نداشت هرچه سریعتر به دامپزشک مراجعه کنید ....مراقب باشین که حتی یک روز تاخیر می تواند تفاوت بین مرگ و زندگی باشد.

03/12/2011

Afshar از اطلاعات بسيار مفيد و دقت نظر
شما متشكرم

03/12/2011

Dabiri Ahmadian ازتون خيلي متشكرم كه عكسهاي بسيار زيباي طوطي و كاسكو رو در اين صفحه گذاشتين

09/07/2011

طوطیها به بادام زمینی علاقه مندند امانبایدانرا بهش بدهید
خانواده بادام هاواجیل هاگاه تلخه واین تلخی(سیانور)عواقب بسیاربدی داره.حتی بادام تلخ رااشتباها خورده ودچار مسمومیت واسهال واستفراغ میشن
بدلیل بالابودن خطرات بادام زمینی انراازجیره غذایی اش کاملاحذف کنین
استفاده زیاد ازبادام زمینی چربی بدن طوطی رابسیاربالابرده وباعث چرب شدن کبدش شده وبیماری ها مانندکم شدن قدرت دیدونابینایی+تنگی نفس و...بخاطرچرب شدن کبد رخ میده

09/07/2011

طوطی رو نباید به زور و در حال مقاوم و نارضایتی طوطی در دست گرفت.هیچوقت این کار رو نکنید.

برای بیرون آوردنش از قفس باید پرهای طوطی شما چیده بشن. سعی کنید اینکار رو خودتون انجام ندین. پرنده رو ببرید پیش یک دامپزشک یا یک پرنده فروش ماهر تا پرهاشو بچینه و سعی کنید موقعی که دامپزشک پرهای طوطی رو میچینه یه جایی باشید که طوطی شما رو نبینه و بعدا که شما رو دید فکر کنه نجاتش دادین و بهتون پناه بیاره!

09/07/2011

بهتره قفسش رودرجايي قرار بدي كه در برابر جريان هوا نباشه مثلا جلو در يا پنجره باز يا حتي كولر سيب هم ميتوني بدي بخوره اگه رنده كني فكر كنم بهتر باشه
مولتي ويتامين هم زياد درغذاش نريزيد درحد يك قطره چون طعم غذا براش ناخوشايند ميشه

09/07/2011

اصلا نیازی نیست که هر روز حمام بشه چون امکان سرما خوردگی و کپ کردن پرندتون زیاده شما نهایتا هفته ای یک بار طوطیتون رو حمام کنید و حتما در جای گرم مثل حمام انجام شود در معرض باد سرد نباشد و تا زمان خشک شدن در همان حمام گرم بماند.

09/07/2011

و طوطی بیشتر مایله که از خودش دفاع کنه و صدایی از خودش تولید می کنه و با شدت ، به سمت انگشت حمله می کنه و دلیلش اینه :
1.در مدت زمانی که طوطی پیش شما بوده از چیزی ترسیده و نمیتونه زیاد بهتون اعتماد کنه
2.در هنگام نزدیک کردن دست خود به طوطی سریع و تند عمل میکنید
3.هنگام لمس کردن طوطی از فشار زیادی بر روی بدنش استفاده میکنید.شما باید لمس کردن را به آرامی انجام دهید و طوطی را هل ندهید.

09/07/2011

سعی کنید طوطی خود را گول بزنیید و همزمان با لمس کردن منقار به آرامی با انگشت دیگر همان دست(نه دو دستی) و فشار بسیار کمی سینه اش را لمس کنید.
5.چون کلیه ی حیوانات میتوانند رفتار و شخصیت انسان مجاور خود را به طور دقیق تحلیل و شناسایی کنند حتی ممکن است با شخصیت شما مشکل داشته با شد.در این هنگام شما باید تربیت طوطی را با دیگر اعضای خانواده امتحان کنید.اما در مورد خودتان سعی کنید به حیوان محبت بیشتری کنید.

09/07/2011

درخارج ازقفس بایدخیلی مراقبش بود تا زیر دست و پا نماند.بهتره بعد از اینکه طوطی به دست شما عادت کرد،با انگشت خود به آرامی بال‌ها وجلوی سینه‌اش را نوازش کنید.میتوانید انگشت خود را روی میله داخل قرار دهید تا پرنده به جای میله روی دست شما بنشیند وبعد دست‌تان را ازقفس خارج کنید. یادتان باشد که دستی‌کردن طوطی را در کمال آرامش و در محیط بی‌سر و صدا انجام دهید تا طوطی مطمئن بشه دست شما جای امنی است و به این تمرینات عادت کند.

09/07/2011

پرنده را با حرکات سریع و عجولانه خود نترسانید؛ ضمن اینکه باید مراقب باشید پرنده در این تمرینات، گرسنگی نکشد. به تدریج که یاد گرفت از دست شما غذا بردارد، دست‌تان
را آرام آرام از قفس خارج کنید تا به دنبال شما از قفس بیرون بیاید و در محیط داخل
منزل آزاد باشد. بعد از اینکه کمی در اتاق آزاد بود، معمولا خودش به طرف قفس
بازمی‌گردد؛

09/07/2011

نباید ایینه رو به هیچ وجه در اختیاره طوطی قرار بدید چون طوطی فک میکنه که جفتشه و با اون کم کم اخت میگیره و میخواد عشق بازی کنه و چون نمیتونه دچاره ناراحتی روحی و.... میشه!و ایینه برای اون خوب نیست نه تنها برای اون بلکه برای همه ی پرنده ها! شاید به خاطر این بیرون نمیاد که شما ایینه هارو ازش دور کردید! نذارید به ایینه عادت کنه!

09/07/2011

"گاز گرفته شدن" شما او را رام می کند!!!
رام کردن کار مشکلی هست و نیازمند گذشت زمان می باشد.
البته یک سری نکات هست که باید حتماً صورت پذیرد،مثلاً "ده روز اول" فقط برای تغذیه سمت طوطی برویم تا کم کم به همه چیز عادت کند یا اینکه ابتدا از پشت میله ها عادتش بدهیم از دستمان غذا بگیرد و بعد از مدتی از داخل قفس با دست بهش غذا بدهیم.

09/07/2011

بعد از"سه تا چهار ماه" طوطی از حالت وحشی در می آید و اهلی میگردد و شما را به عنوان دوست خود بپذیرد. "بعد از دو ماه" طوطی وحشی به شما اجازه خواهد داد که انگشتتان را به منقارش بزنید و فرق سر او را بخارانید و بعد از دو ماه دیگر کاملاً اهلیست و روی دست شما خواهد آمد و دیگر گاز نخواهد گرفت.

09/07/2011

رکن اساسی اهلی کردن طوطی وحشی داشتن صبر و حوصله بسیار فراوان است."محبت و مهربانی" هر موجودی را رام می کند.
به خاطر داشتن این نکته مهم که طوطی که خریده ایم در صورت نگهداری صحیح و رعایت اصول بهداشتی عمری کمتر از عمر خودمان نخواهد داشت،باعث می شود که دست از "عجله برای اهلی کردن" آن برداریم.عجله و رفتار خشن روند اهلی کردن طوطی وحشی را به عقب می اندازد و بالعکس صبر و حوصله و ملاطفت و مهربانی این روند را به جلو می اندازد.

28/06/2011

کی دوست داره یه طوطی خوشگل داشته باشه که یه عالمه حرف میزنه ؟؟....میتونه برقصه و آواز بخونه

28/06/2011

Address


Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when طوطی posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Pet Store/pet Service?

Share