Аз обичам моя домашен любимец - I love my pet

  • Home
  • Аз обичам моя домашен любимец - I love my pet

Аз обичам моя домашен любимец  -  I love my pet Тук може да качвате снимки на вашите любимци.. !!!

10/09/2014

Timeline Photos

19/04/2014

От доста време не бях влизала,тук. Просто нямам време!
Ще се постарая да влизам по-често!
Там имам една новина и тя е :
Който иска да стане админ. в една страница (моя) да ми пише ТУК , на ЛС.
И да ! :)

29/05/2013

Yeyy... вече сме 220 суперрр,самоо таакаа...

29/05/2013

Айй...колко лайкаа??

29/05/2013

!!!

29/05/2013

ОМГ...;д

29/05/2013

fashion dog..

26/05/2013

Баууу..!!

26/05/2013

ехх...

26/05/2013

Аз обичам моя домашен любимец - I love my pet's cover photo

21/05/2013

Много се извинявам че прес последните 2 седмици не бях активна в страницата..Просто имах изпити и трябваше да учаа.. Сега ще ви се реванширам и ако иксате ще направим ,,Мини коонкурс за най-сладък домашен любимец`` съгластни ли стее? :)

09/05/2013

Колко харесвания ще събера домашният любимец на Mihaela Georgieva ?

01/05/2013

Честит Ден На Труда-1 май!! :)

01/05/2013

Мале мале... Модерация.. ;д

24/04/2013

Сладуррр...

21/04/2013

Искате ли малък конкурс за най-сладък домашен любимец?

21/04/2013

[!! ВНИМАВАЙТЕ..!! ] Лятото е почти при нас, вече сме извадили летните дрешки и обувки и се радваме на слънчевото време. Все по-често се разхождаме из малкото останали зелени площи у нас и понякога забравяме, че там има малки животинки, от които трябва да се пазим. Ухапването от кърлеж е неприятно и може да доведе до сериозни инфекции и заболяване.

Хубаво е още през пролетта да се вземат мерки от страна на държавата и тревните площи в градовете и местата, които се посещават от много хора, да бъдат напръскани срещу паразитите. И въпреки това остават много места в природата, където трябва да се пазим сами, за да избегнем неприятния инцидент.

Ако ще ходите сред природата, дори времето да е доста топло, би било хубаво да сте с дълги дрехи, за да нямате пряк досег с тревата, където най-често има кърлежи. След разходка винаги преглеждайте тялото и главата си за наличието на този неприятен паразит, за да може ако има такъв, да бъде премахнат възможно по-бързо.

Кърлежите пренасят доста болести. Най-известна е Марсилската треска(Лаймската борелиоза), най-опасна, обаче, е Кримско-конго хомерагичната треска, но като цяло тя не се среща в България.

В някои райони на страната ни са регистрирани случаи на туларемия. Кърлежите разпространяват арбовирус, който причинява кърлежов енцефалит. Тибола е често срещана болест и се разпространява още от началото на пролетта.

Ухапването от кърлеж по врата е доста опасно, защото може да доведе до шиен лимфонодулит.

Хубаво е възможно по-скоро да се постави правилната диагноза, за да бъде лечението успешно. Диагностиката, обаче, се прави трудно, защото в началото симптомите са като на вирус.

21/04/2013

Синеочковции...

21/04/2013

Малее... Сбръчкано бебе.. ;д

15/04/2013

Родината на голдън ретривъра е Англия, където той е създаден през 19 в. Представителите на породата са добри ловци, които обичат водата. Имат отлично обоняние и се използват при търсенето на наркотици. Освен това те могат да бъдат и водачи на слепи хора и приятна компания вкъщи.Голдън ретривърът има пропорционално тяло, покрито с гъста, водоустойчива козина, която може да бъде права или вълниста. Тя е по-дълга по крайниците и опашката и има характерна окраска в златисто-кафяво или кремаво. Височината му варира от 50 до 61 см, а теглото му – 25 до 37 кг. Главата е широка и има заострена муцуна, кафяв нос, нежни, кафеви очи и висящи, със средни размери уши. Шията е силна, а опашката дълга, но не и навита. Представителите на породата имат т.нар. "мека уста", т.е могат да носят яйца в устата си без да ги чупят.Голдън ретривърите са игриви, енергични и интелигентни кучета, с весел характер. Те са първенците по добро поведение сред кучетата. Разбират се много добре с децата и другите домашни животни. Всъщност са приятелски настроени към всички. Дългите периоди, в които трябва да са сами, не им се отразяват добре. Единственото нещо, което искат, е да Ви радват. Имат навика да лаят за поздрав, щом видят познати лица, но като цяло са тихи кучета. Лесно се поддават на обучение, тъй като запомнят бързо командите. Голдън ретривърът ще се чувства добре в апартамент, но трябва редовно да се извежда на продължителни разходки. Средната продължителност на живота му е 10 – 12 години. Предразположен е към дисплазия на тазобедрената става, кожни и очни проблеми, и затлъстяване. Поддръжката на козината се изразява в ежедневно сресване.

15/04/2013

аййЙйй...;*

15/04/2013

12/04/2013

12/04/2013

мале.. сладуриии...

12/04/2013

Айй..

12/04/2013

10/04/2013

Кое е най-подходящото куче за семейство с деца? Това е доста често срещан въпрос, на който не може да се даде точен отговор. На теория всички породи кучета са подходящи за деца, но има редица фактори, които оформят предразположеността на кучето към малките членове на семейството. Когато сте решили да си вземете куче и имате деца, обърнете внимание на няколко неща:



Възрастта и големината на кучето и на детето – ако детето Ви прохожда, то може да бъде бутнато и съборено от голямо и несръчно куче, и обратно - малкото кученце може да бъде наранено от по-големите деца.
Ако си вземете малко кученце, бъдете сигурни, че ще имате достатъчно време да се занимавате с него и да го обучавате, докато е малко. Ако детето Ви иска да се включи в тренировките, разрешете му – то трябва да се научи как да се държи с четирикракия приятел, но под Ваш контрол.
Кучето, подходящо за семейства с деца, трябва да бъде интелигентно, с добър характер и да е умерено активно. Ето няколко породи от многото такива, които се препоръчват за домакинство с деца: лабрадор ретривър, голдън ретривър, пудел, нюфаундленд, бигъл, еърдейл териер, коли, далматинец, дакел, немска овчарка, кокер шпаньол и др. Смесените породи са също много интелигентни и уравновесени кучета. Плюсът на избирането на куче от смесена порода е спасяването на неговия живот.

08/04/2013
08/04/2013

Малее.. бебе таковаа..

08/04/2013

Аййй...

Address


Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Аз обичам моя домашен любимец - I love my pet posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Pet Store/pet Service?

Share