KynoCani

KynoCani Opvoedingsgerichte training en begeleiding bij gedragsproblemen op een diervriendelijke manier.

Tip voor honden die angst hebben van vuurwerk. Je kan deze bandages zelf knopen indien je geen thundershirt in huis hebt...
31/12/2024

Tip voor honden die angst hebben van vuurwerk. Je kan deze bandages zelf knopen indien je geen thundershirt in huis hebt…

🐾 Zorg voor een ruimte waar het geluid en de flitsen gedempt worden
🐾 Blijf bij je hond in de buurt zodat je hem steun kan bieden wanneer hij die komt vragen
🐾 Doe zelf heel neutraal. Je hond volgt jouw voorbeeld.
🐾 Zet de tv iets luider zodat de knallen minder op de voorgrond hoorbaar zijn
🐾 Geef je hond een leuk hersenwerkje, snuffelspelletje, kauwbeen, gevulde kong,…. om zich op te concentreren

(T-)Rex is het broertje van Blue en ondanks de verschillende karakters hebben ze beide een passie om nieuwe dingen aan t...
15/12/2024

(T-)Rex is het broertje van Blue en ondanks de verschillende karakters hebben ze beide een passie om nieuwe dingen aan te leren. 🐕
Vandaag leerden we Rex de oefening ‘kopje neer’. Dit is een leuke oefening om mooie foto’s te maken van je hond 😉📸

🐾 Ook benieuwd hoe je dit en nog veel meer aanleert?
👉🏼 privétraining om 100% op uw wensen te kunnen werken.
👉🏼 op afspraak zodat dit altijd een passend moment is.
👉🏼 aan huis omdat je hond het meest ontspannen kan leren in zijn eigen omgeving.
🐾 stuur me een berichtje per mail [email protected] of WhatsApp +32487607430

Wat een topduo die twee 🤩Shannen & Blue volgden het PuppyPlan pakket van KynoCani en bouwden een ongelooflijk sterke ban...
11/12/2024

Wat een topduo die twee 🤩
Shannen & Blue volgden het PuppyPlan pakket van KynoCani en bouwden een ongelooflijk sterke band op samen. 🔒Ze zijn allebei even leergierig en geven telkens het beste van zichzelf tijdens elke training. Het was een plezier om met jullie samen te werken! 💙

👉🏼 Wil jij ook meer weten over socialisatie, opvoeding, verzorging, leerprincipes en lichaamstaal van de hond?
👉🏼 basis gehoorzaamheidsoefeningen aanleren, wandelen aan de lijn, omgaan met andere honden?
👉🏼 telkens lessen op afspraak en aan huis. Wanneer U tijd hebt en zonder verplaatsing.

Neem dan snel contact op via mail [email protected] of stuur me een berichtje via WhatsApp +32487607430

Evy & Amy hebben het PuppyPlan pakket afgerond. 🎓 Samen doorliepen ze de theorielesjes om meer te weten over de verzorgi...
29/11/2024

Evy & Amy hebben het PuppyPlan pakket afgerond. 🎓
Samen doorliepen ze de theorielesjes om meer te weten over de verzorging, opvoeding, socialisatie, leerprincipes en lichaamstaal van de hond. 📚 En tijdens de praktijk leerden ze wandelen aan de lijn en enkele basis oefeningen zoals zitten, liggen, wachten, blijven, en nog zoveel meer! 🐾

🐶 Benieuwd wat jullie allemaal kunnen leren? Stuur me een berichtje via mail of WhatsApp 📞💻

Elke, Henk & Safa volgden ook het PuppyPlan pakket. In 10 lessen leerden ze alles over socialisatie, opvoeding, verzorgi...
29/11/2024

Elke, Henk & Safa volgden ook het PuppyPlan pakket. In 10 lessen leerden ze alles over socialisatie, opvoeding, verzorging, lichaamstaal en leerprincipes van de hond. 🐶 Heel veel basis oefeningen en trucjes (zoals opruimen) 😉, wandelen aan de lijn en omgaan met een andere hond.

🐾 voor meer info over het pakket of privétraining sessies stuur me een berichtje via mail of WhatsApp 📱

Een tijd geleden zijn Axelle, River en Roxy afgestudeerd van het PuppyPlan pakket. 🎓 Ze leerden basis gehoorzaamheidsoef...
29/11/2024

Een tijd geleden zijn Axelle, River en Roxy afgestudeerd van het PuppyPlan pakket. 🎓 Ze leerden basis gehoorzaamheidsoefeningen, wandelen aan de lijn en kregen tips voor graven en benchtraining.

👉🏼 Het PuppyPlan pakket kan al van start gaan voor je hond in huis is! Zo ben je éxtra goed voorbereid 😉
Stuur me een berichtje via WhatsApp of mail. 📧

🥳 Sky is jarig! 🥳Deze knapperd is ook alweer 7 jaar!
03/10/2024

🥳 Sky is jarig! 🥳

Deze knapperd is ook alweer 7 jaar!

Infoweetje:Ik gooi ze maar meteen op tafel… Ballen. Ik bedoel dan niet de ballen waar je mee kan spelen maar ik heb het ...
02/10/2024

Infoweetje:

Ik gooi ze maar meteen op tafel… Ballen. Ik bedoel dan niet de ballen waar je mee kan spelen maar ik heb het over de ballen die reuen bij de creatie van moeder natuur hebben meegekregen. En waar fokkers met heel veel spanning op zitten te wachten bij de puppen van af een week of 4. Die knikkers die een reu een reu maken.
Verbaasd ben ik dan ook altijd dat men zo makkelijk praat over castreren, (ook voor teven), vaak nog voor het eerste levensjaar. Blijkbaar is het een standaard procedure om jonge reuen (en teven) nog voordat ze zijn uitgegroeid te ontdoen van een invloedrijk en essentieel lichaamsdeel. Het zijn er twee natuurlijk, maar je begrijpt wat ik bedoel. Een trend die vanuit de USA is komen overwaaien, waar om reden van geboortebeperking dit beleid flink is gestimuleerd. Toch zijn er nogal wat bezwaren tegen het vroeg castreren van honden. En dat we op zijn minst voorzichtig en kritisch moeten blijven bij het volgen van deze trends.

Uit de uitkomsten van het boxer onderzoek blijkt dat ruim 51% zijn boxerreu heeft gecastreerd! En bij het merendeel is dit gedaan voor het eerste jaar. En 43% geeft als reden aan dat dit gedaan is vanwege het gedrag.

“Daar wordt hij lekker rustig van”.

Maar ook redenen als sloopgedrag en wild gedrag…. Als stip op 1 staat dominantie… Ook al weten de meeste mensen niet wat dit precies inhoudt, en wordt dit etiket te pas en te onpas gebruikt, dominantie staat gelijk aan zelfverzekerd zijn. En wat is daar mis mee? We hebben liever allemaal onzekere honden?

In al deze gedrags redenen mag je je als eigenaar gaan afvragen was een boxer wel geschikt voor mij. Want eerlijk, al deze gedragingen maken een boxer een boxer, en wellicht was een goede begeleiding via een gedragscoach / trainer/ hondenschool een betere oplossing geweest. Castreren is geen wondermiddel op alle problemen die bij een jonge hond en zijn opvoeding horen.

Bij de teven is dit zelfs nog meer, een kleine 70% is “geholpen”. Opvallend is dat de reden bij de teven de gezondheid het meeste is genoemd. Ruim 40% heeft een reden genoemd die veel overeenkomen. Te denken is aan geen nestje willen en voorkomen van schijnzwangerschap of tumoren. Maar bovenaan staat met ruim 35% voorkomen van de loopsheid….. en dat verbaasd mij. Vooral als je weet dat ook in deze groep de teven merendeels voor het eerste jaar en zelfs voor de 6 maanden !! worden gecastreerd om maar te voorkomen dat men er een beetje “ongemak” van heeft?
Waarom dan voor een teef kiezen?Ja die worden loops net zoals vrouwen ongesteld worden. Ja die worden schijnzwanger en nee dat is geen ziekte!
Het is volkomen normaal en voor de honden een volledig instinctief en noodzakelijk iets om te overleven in een roedel.
In het wild levende wolven en honden krijgen de hoger geplaatste teven nesten, zouden deze teven geen of te weinig melk hebben, of hen zou iets overkomen dan zouden de pups verhongeren. Daarom werden de andere teven schijnzwanger, zodat ook deze melk gingen produceren om te helpen bij het voeden van de pups.
Vaak volstaat het terugbrengen van het voer, en het meer aanbieden van afleiding (spelletjes en wandelingen) al om de melkproductie te laten afnemen.
Je hebt een aantal middeltjes wat je ter ondersteuning kunt geven.
Frambozenblad bijv. helpt ook fantastisch tegen de ongemakken die een teef ervaart tijdens een schijnzwangerschap.
Vrouwen nemen paracetamol tegen menstruatieklachten, die worden toch ook niet massaal op jonge leeftijd gesteriliseerd omdat men dat zo zielig vindt?

Veel van deze eigenaren volgen het advies van hun dierenarts op, en dat zou ook moeten, deze heeft er voor gestudeerd. Maar recente onderzoeken hebben aangetoond dat de informatie die de meeste dierenartsen geven niet volledig is. Daarom heb ik hieronder enkele feiten staan die je kunnen helpen bij het maken van een weloverwogen keus.

Voor alle duidelijkheid: met ‘castratie’ wordt hier bedoeld het verwijderen van de testikels of de eierstokken. Als ik het over gecastreerde honden heb, dan heb ik het dus zowel over reuen als teven.

-Een gecastreerde hond heeft een verhoogd risico om incontinent te worden. Dat komt omdat het vroeg castreren van reuen en teven leidt tot relatief onderontwikkelde uitwendige geslachtsdelen, zoals de p***s en de v***a. Dit kan ontstekingen van de voorhuid en de huid rond de v***a tot gevolg hebben. Door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek is tevens aangetoond dat het vroeg castreren van teven, maar hoogstwaarschijnlijk ook van reuen een grotere kans op de zogenaamde castratie onzindelijkheid met zich meebrengt.

-De geslachtshormonen die worden geproduceerd in de eierstokken (teef) of testikels (reu) van de hond spelen een belangrijke rol bij de groei. Zo is in een aantal studies aangetoond dat bij vroege castratie de botten langer doorgroeien dan bij een intacte hond of een hond die op latere leeftijd gecastreerd wordt. Een hond die op jonge leeftijd gecastreerd wordt, zal dus langere maar lichtere botten krijgen. Het is niet zo moeilijk om te bedenken dat dit soort structurele veranderingen in de bouw van het skelet ook gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid van het bewegingsapparaat. En daarmee een grotere kans hebben op een voorste kruisbandlaesie (boxerknie) en de ontwikkeling van heupdysplasie.

-Een teef die vóór de 2e loosheid gecastreerd wordt, heeft een veel kleinere kans op het ontwikkelen van tumoren in de melkklieren op latere leeftijd in vergelijking met een intacte teef of een teef die op latere leeftijd wordt gecastreerd. MAAR…. wat betreft de invloed op het ontwikkelen van andere tumoren horen we andere, minder positieve geluiden met betrekking tot het vroeg castreren van honden.
Zo zou de kans op het voorkomen van een hemangiosarcoom (een relatief veel voorkomende tumor die o.a. voorkomt in het hart en de milt bij honden) groter zijn bij gecastreerde honden dan bij niet gecastreerde honden. Er zijn twee studies waaruit blijkt dat (vroeg) gecastreerde honden meer kans hebben op het ontwikkelen van botkanker (osteosarcoom).
Er is ook gerede twijfel of het castreren van reuen, op welke leeftijd dan ook, de kans op het ontstaan van prostaatkanker verkleint. Door sommige mensen wordt dit gunstige effect van castreren echter wel geclaimd. Dit betekent overigens niet dat castratie van een reu met een bestaand chronische prostaatproblemen (-ontsteking, -vergroting, etc.) zinloos is!

Veel hondeneigenaren denken dat hun hond rustiger en veel gemakkelijker wordt in de omgang na een castratie. Dit is echter niet zo zwart/wit als de meeste mensen wel denken! Bepaalde vormen van ongewenst gedrag, waaronder vooral angst gerelateerde problemen zouden juist vaker voorkomen bij (vroeg) gecastreerde honden vergeleken met intacte honden. Vooral bij reuen met een angstig en onzeker karakter kan castratie leiden tot regelrechte angst agressie.
Het is namelijk zo dat samen met de aanmaak van testosteron, ook andere stofjes worden aangemaakt welke helpen om stress en angsten te reguleren. Verlaag je dus de testosteron aanmaak dmv castratie , wordt de aanmaak van andere hersenboodschapstofjes ook verlaagd. ( serotonine en Gaba, een tekort hierin veroorzaakt : onrust, agressie , prikkelbaarheid , dwangstoornissen, depressie, )
Op latere leeftijd schijnt er verschil te zijn in de achteruitgang van de cognitieve functies (dementie achtige verschijnselen) tussen gecastreerde reuen en intacte reuen.

Een gecastreerde hond wordt sneller te dik, dat weet bijna iedereen. Mogelijk heeft dat iets te maken met de verminderde werking van de schildklier na castratie. In ieder geval is aangetoond, dat castratie de kans op een te traag werkende schildklier duidelijk vergroot!

Er zijn redenen genoeg om, als we gewoon logisch redeneren, aan te nemen dat het op jonge leeftijd castreren van honden nogal wat gevolgen heeft voor de ontwikkeling van een hond. Zowel op het lichamelijke als op het psychische vlak.

En laten we het vraagstuk eens van de andere kant bekijken: is het nou echt zo'n probleem om even te wachten met een eventuele castratie? Er zijn, denk ik, maar weinig mensen die een loopse teef echt niet uit de buurt van een reu kunnen houden gedurende een periode van 3 weken.

De boodschap die ik wil overbrengen is dan ook deze: Zie het castreren van de hond niet als iets dat "zo hoort" of als iets wat je hoe dan ook moet laten doen. Als de hond een normale cyclus heeft, de loopsheid volledig normaal verloopt, en een reu geen onrustige binnenbal heeft of vergroot prostaat, dan is er geen reden om de hond te laten opereren. Het is natuurlijk ook min of meer de plicht van een hondeneigenaar om beperkt ongemak te accepteren, zonder daar onmiddellijk op in te grijpen. Geen onderdelen "slopen" voor ons eigen gemak of om een klein beetje meer zekerheid te hebben voor de toekomst.

Overweeg goed wat de voordelen en nadelen zijn van het castreren van de hond, en als je besluit om hem of haar te laten castreren, DOE HET DAN NIET TE VROEG!!Wacht in ieder geval tot de hond uitgegroeid en uit ontwikkeld is, zowel op het LICHAMELIJKE als op het PSYCHISCHE vlak. Dus wanneer een hond de volwassen leeftijd heeft bereikt…Pas dan is de keus ook weloverwogen en bewust te maken.

Castreren - Steriliseren - Voor en tegens zorgvuldig tegen elkaar afwegen!

Op een rijtje;

Voordelen van castratie van de reu kunnen zijn:
- het risico op testikelkanker wordt met iets minder dan 1% verkleind;
- het risico op niet aan kanker gerelateerde prostaatproblemen wordt verkleind;
- het risico op peri-anale fistels wordt verkleind;het risico op diabetes wordt misschien verkleind.
De gegevens hierover zijn echter niet doorslaggevend;

Als nadelen van de castratie van de reu kunnen worden genoemd:
- verhoogd risico op botkanker bij castratie op jonge leeftijd;
- verhoogd risico op hart tumoren;
- verdrievoudigd risico op hypothyreoïdie; Hypothyreoïdie is een tekort aan schildklierhormonen( dus een te traag werkende schildklier )
- verhoogd risico op ‘geriatric cognitive impairment’ d.w.z. achteruitgang van het waarnemingsvermogen op oudere leeftijd;
-verdrievoudigd risico op vetzucht met alle daaraan verbonden gezondheidsproblemen;
- vier keer zoveel risico op prostaatkanker;
- verdubbeld risico op kanker van de urinewegen;
- verhoogd risico op schadelijke reacties op vaccinaties.
-kan ziektes veroorzaken als oa. Ziekte van Cushing

Voordelen van sterilisatie van de teef zijn:
- aanzienlijke verlaging van het risico op mammatumoren mits voor de leeftijd van 2,5 jaar gesteriliseerd;
- het risico op baarmoederontsteking, dat bij ongeveer 23% bij niet-gesteriliseerde teven voorkomt, wordt praktisch uitgesloten; (daarbij is alleen een gesloten BMO levensbedreigend, en kan een open goed met AB behandeld worden)
- het risico op perianale fistels wordt verkleind; Peri-anaal fistels zijn het beste te omschrijven als gaatjes / gaten die 'zo maar' in de huid rond de a**s vallen.
- verkleint de kans op tumoren van de baarmoeder, baarmoederhals en eierstokken wordt uitgesloten , minder dan of gelijk aan 0,5%….

als nadelen kunnen worden genoemd:
- indien sterilisatie plaatsvindt voordat de teef volwassen is, is er verhoogd risico op botkanker (osteosarcoom);
- verhoogd risico op hemangiosarcoma van de milt
- verhoogd risico op hemangiosarcoma van het hart; Hemangiosarcoma is een maligne tumor die uitgaat van het bloedvat zelf of van cellen van de bloedvatwand.
- verdrievoudigd risico op hypothyreoïdie. Bij hypothyreoïdie maakt de schildklier te weinig schildklierhormoon aan. ( te traag werkende schildklier)
- verdrievoudigd risico op vetzucht met alle daaraan verbonden gezondheidsproblemen;
- sterilisatie-incontinentie bij 4 tot 20% van alle teven;
- verhoogd risico op steeds terugkerende ontstekingen aan de urinewegen
- verhoogd risico op afwijkingen aan de v***a, vaginale dermatitis en vaginitis, vooral bij teven die op zeer jonge leeftijd zijn gesteriliseerd;
- verdubbeld risico op tumoren aan de urinewegen;
- vergroot risico op botafwijkingen;
- vergroot risico op schadelijke reacties op vaccinaties.
-kan ziektes veroorzaken als oa. ziekte van cushing

Heb je vragen of moeite om een juiste keus te maken, vraag mij gerust! Vaak zijn er alternatieve mogelijkheden of kun je een gedragsprobleem ook aanpakken zonder te snijden.

Dit artikel is gebaseerd op meerdere wetenschappelijke onderzoeken, ervaringen uit de praktijk en het gezonde verstand .
Oorspronkelijke tekst is van Antoinette Luders ( boxerwereld.nl) en herschreven door Janet Toele van Hond & Baas coaching ( www.hondbaascoaching.nl)

Bronvermelding:
studie van Laura J. Sanborn, M.S., gepubliceerd op de website van de National Animal Interest Alliance (NAIA)https://naiaonline.org/pdfs/LongTermHealthEffectsOfSpayNeuterInDogs.pdf

01/10/2024

Safa leert opruimen 😁

De basis oefeningen had Safa al heel snel onder de knie. Dus zijn we wat creatiever geworden in aanleren van dingen. Ook dochter Gitte kwam al met wat leuke ideetjes. Oa het opruimen vond mama Elke wel een super idee 😄

👉🏼 Alle praktijklessen worden afgestemd op jullie wensen. Ik hou ervan als klanten met zotte en creatieve vragen komen. Het is een uitdaging die ik met veel plezier aan ga! 🤩

❓Welke oefeningen wil jij graag aan je hond leren?

💥Nieuwe kleuren voor onze leibandjes:Wijnrood - zeegroen - petrol ❤️💚💙En ook weer binnen: Lichtblauw - rood - lichtgroen...
28/08/2024

💥Nieuwe kleuren voor onze leibandjes:
Wijnrood - zeegroen - petrol ❤️💚💙
En ook weer binnen:
Lichtblauw - rood - lichtgroen - paars - Fluo geel - mint groen - lichtroze en berry pink 🤩

👉🏼 Alle lijnen zijn 5m lang
👉🏼 Gemaakt van sterke biothane
👉🏼 Kleurvast en neemt geen water en vuil op
👉🏼 Eenvoudig schoonmaken met een natte doek

❓❔❓wil jij leren hoe je ontspannen kan wandelen met een lange lijn? Hoe je die gemakkelijk kan hanteren? Of heb je een nieuwe lijn (of mooi nieuw kleurtje 😉) nodig? Bestel nu een nieuwe lijn en/of boek een privétraining om te leren wandelen.
👉🏼[email protected]👈🏼

23/08/2024

Make my day 🤩

‘Pang’ of het ‘doodschieten’ is 1 van de trucjes die toch wel vaak gevraagd wordt om aan te leren 😁 meestal half om te lachen maar wanneer ik doodserieus vertel hóe ze dat kunnen doen zullen de meeste na een week al grote vorderingen gemaakt hebben met dit trucje!

Altijd leuk om dan zo’n filmpjes te krijgen van klanten 😍😁
⭐️ Ster van de video: Baco

Lieve, knappe, speelse, onvermoeibare, slimme Tess 🖤Wat heb ik genoten om met jou te mogen spelen, wandelen, snuffelen, ...
10/08/2024

Lieve, knappe, speelse, onvermoeibare, slimme Tess 🖤
Wat heb ik genoten om met jou te mogen spelen, wandelen, snuffelen, zoeken, leren, knuffelen en zoveel meer 🥰





Ik kende deze hondjes van op de club waar ik lesgeef. Rhea de leonberger was altijd heel schuw geweest en ik kon haar no...
01/08/2024

Ik kende deze hondjes van op de club waar ik lesgeef. Rhea de leonberger was altijd heel schuw geweest en ik kon haar nooit aaien. Dus toen haar mensen me vroegen om te komen oppassen wou ik eerst enkele huisbezoeken doen terwijl iedereen gewoon thuis was.

☝🏼Op het eerste bezoek is Rhea mij heel voorzichtig komen onderzoeken maar op het einde van het bezoek kon ik haar aaien en kwam ze zelf al eens dichter 😊

✌🏻Na het tweede bezoek werd duidelijk dat ze er heel gerust in was, kwam ze contact zoeken en kwispelde haar staartje zelfs vrolijk toen ze mij kwam begroeten.

👉🏼 De huisbezoeken alleen gingen dan ook perfect. Alle hondjes waren dolenthousiast om me te zien, sprongen op om me te knuffelen en zoentjes te geven. 👅

Superleuk om op dit olijke trio te passen!
Rhea, Chronos & Ziva 🐾

Ik ben GEEN fotograaf!Maar tijdens het petsitten stuur ik vaak foto’s en filmpjes door van de dieren die ik verzorg. 📸 O...
08/07/2024

Ik ben GEEN fotograaf!

Maar tijdens het petsitten stuur ik vaak foto’s en filmpjes door van de dieren die ik verzorg. 📸 Om mooie foto’s te kunnen maken volgde ik een cursus ‘honden fotograferen met je smartphone’. 📱
Ik doe mijn best om je dier fotogeniek op beeld te zetten en vind het superleuk als de mensen me zeggen dat ze blij zijn met de mooie foto’s. Ik ben dan ook heel trots als ik zie dat ze de foto’s die ik maak van hun dieren delen op sociale media of gebruiken als screensaver op hun gsm. 😍
Heb jij ook zo’n mooie foto’s van je huisdier? Drop ze hier👇🏼

Karma is terug thuis 😍Afgelopen maandag merkte ik dat Karma abnormaal veel begon te drinken. 💦Toen ze dinsdagochtend nog...
03/07/2024

Karma is terug thuis 😍

Afgelopen maandag merkte ik dat Karma abnormaal veel begon te drinken. 💦
Toen ze dinsdagochtend nog steeds een hele bak in 1 keer leegdronk belde ik onmiddellijk de dierenarts. We konden er die middag nog naar toe. 😮‍💨

We dachten aan een baarmoederontsteking of nierfalen. Karma is 7 jaar geweest en heeft eerder een mammatumor gehad waardoor 2 melkklieren chirurgisch verwijderd zijn.
De DA nam bloed af en Karma moest blijven om een echo te laten nemen. 💤

Vanochtend belde de DA om te zeggen dat het bloedonderzoek en echo negatief waren en er nierfalen, diabetes, baarmoederontsteking of leverproblemen uitgesloten konden worden. Men wachtte nog op de resultaten van de urine maar ik mocht haar deze middag ophalen. 🐶🐾

Uiteindelijk blijkt Karma een blaasinfectie te hebben. Veel drinken is een minder gekend symptoom van een blaasinfectie maar was het enige signaal dat ik heb opgevangen. We waren er snel bij en met 2 weken antibiotica zal ze vlug weer de oude zijn. 💉💊

Het gezin van Everest is een weekendje weg en ik mocht een wandelingetje gaan maken met deze lieverd 💙
29/06/2024

Het gezin van Everest is een weekendje weg en ik mocht een wandelingetje gaan maken met deze lieverd 💙


Adres

Kleine Wervikstraat
Geluwe
8940

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer KynoCani nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar KynoCani:

Video's

Delen